Legenda o Guardian Bell

Legenda o Guardian Bell
26.01.2012

Motorkář, který je obdarován takovým zvonečkem, získá nejen ochranu na svých cestách ale i přátelství, které je navíc tímto darem utuženo.

Před mnoha lety, v chladné prosincové noci, se nevrlý starý biker vrátil z cesty do Mexika a jeho brašny byly plné hraček a dalších nejrůznějších dárečků pro děti z okolí kde pobýval.

Jak jel po silnici pohroužené do noci přemýšlel, že měl vlastně v životě štěstí, životem jej provázel jeho milovaný dvoukolý partner, který plně chápal jeho potřebu sjíždět cesty jednu po druhé. A jeho věrná stará pánev, která jej také nikdy neopustila.

No asi 40 kilometrů severně od hranic, na vysoké poušti číhá malá skupina notoricky známých zvířátek málo známé jako silniční Gremlins. Jsou to tvorové, kteří připravují na silnice různé překážky, které všichni znáte jako, jednu botu, prkna a kusy starých pneumatik na silnici, ale také kopou ty obávané díry pro motorkáře, toto jsou silniční Gremlins, tvorové jenž se radují ze svých činů zla.

Nu, takto osamělému vlku připravili krásnou bouli uprostřed cesty a on dostal smyk a upadl na silnici. Zlí Gremlins se k němu začali stahovat, podíval se kolem sebe a viděl, že leží u jedné ze svých brašen plných dárků pro děti, tedy začal po těchto tvorech házet různé dárečky a konečně se mu do ruky dostal malý bezvýznamný zvoneček. Jak jej tak hodil, s myšlenkou, že snad jeho zvonění zažene ty proradné tvory, zvoneček skutečně začal zvonit.

Asi půl kilometru opodál v pouští tábořili dva motorkáři, sedíc u táboráku mluví o svých každodenních jízdách, o svobodě, větru na tvářích a cestách po té velké zemi. V tom tichu najednou zaslechnou zvuk podobný zvonění kostelních zvonů. Ihned se vydali za tím zvukem a našli starého motorkáře ležícího podél silnice. Spolu zahnali Gremlins jednoho po druhém do temné noci.

Starý motorkář byl velmi vděčný a hodlal zaplatit za jejich pomoc, ale poctiví motorkáři nechtěli přijmout ani cent jako platbu za výpomoc motorkáři v nouzi. Nechtěl však starý pard nechat jejich čin bez povšimnutí, odřízl tedy dva pásy kůže ze své brašny a na každý z nich uvázal jeden zvoneček ze své brašny. Pomocí nich upevnil na každý jejich motocykl co nejblíže zemi jeden takový zvonek a řekl, aby zvonky ochraňovali tyto motorkáře na cestách před zlými Gremlins a budou-li někdy v nesnázích stačí zazvonit pro pomoc.

www.bikerstyle.cz

Kalendář akcí
Březen 2024
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Nově registrované firmy
tetování Hořice

Kategorie - Tattoo

Hell Bike s.r.o.

Kategorie - Prodej motocyklů

Indian 1901 Pardubice s.r.o.

Kategorie - Prodej motocyklů

Hospoda na Ostrově

Kategorie - Restaurace

Kontakt

tel.: +420 608883888
e-mail: motocesko@email.cz

Adresa:

HF service.cz, s.r.o.
Benešova 610
284 01 Hlouška, Kutna Hora

IČ: 24762385
DIČ: CZ24762385

Diskuze